• Bewerk
  • Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen

     

    Ingrediënten

    • 400 g bloemige aardappelen
    • 3 stronken witloof
    • 100 g handgepelde grijze garnalen
    • 2 uien
    • 2 stuks steranijs
    • 50 g boter
    • 2 dl room
    • 1/2 l gevogeltebouillon
    • enkele takjes bladpeterselie
    • peper en zout

    Bereiding

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook. - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.ru6EFi8d.dpuf

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    Voeg aan de gezeefde bouillon de room toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden, strooi er de handgepelde garnalen in en werk af met bladpeterselie

    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.HHJw9ljS.dpuf

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    Voeg aan de gezeefde bouillon de room toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden, strooi er de handgepelde garnalen in en werk af met bladpeterselie.

     

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.gHJO5rBd.dpuf

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.gHJO5rBd.dpuf

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    Voeg aan de gezeefde bouillon de room toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden, strooi er de handgepelde garnalen in en werk af met bladpeterselie

    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.HHJw9ljS.dpuf

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    Voeg aan de gezeefde bouillon de room toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden, strooi er de handgepelde garnalen in en werk af met bladpeterselie.

    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.ru6EFi8d.dpuf

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    Voeg aan de gezeefde bouillon de room toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden, strooi er de handgepelde garnalen in en werk af met bladpeterselie.

    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.ru6EFi8d.dpuf
    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook. - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.ru6EFi8d.dpuf

     

    jd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    Voeg aan de gezeefde bouillon de room toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden, strooi er de handgepelde garnalen in en werk af met bladpeters

    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.HHJw9ljS.dpuf
    Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen
    Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen
    Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen

    Aardappelsoep met witloof en handgepelde garnalen

    Ingrediënten

    • 400 g bloemige aardappelen
    • 3 stronken witloof
    • 100 g handgepelde grijze garnalen
    • 2 uien
    • 2 stuks steranijs
    • 50 g boter
    • 2 dl room
    • 1/2 l gevogeltebouillon
    • enkele takjes bladpeterselie
    • peper en zout

    Bereiding

    Snijd de gepelde ui in schijfjes. Stoof glazig in de boter en voeg de bouillon toe. Vul aan met water tot ongeveer een liter en breng aan de kook.

    Snijd de geschilde aardappelen in grove stukken, doe hetzelfde met het witloof en voeg samen met de steranijs bij de bouillon. Laat 45 minuten sudderen, verwijder de steranijs en mix de bouillon. Haal door een fijne zeef.

    Voeg aan de gezeefde bouillon de room toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden, strooi er de handgepelde garnalen in en werk af met bladpeterselie.

    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=aardappelsoep-met-witloof-en-handgepelde-garnalen#sthash.ru6EFi8d.dpuf
    Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
    Designed by olwebdesign.com